Och vinnaren är.....

Lottningen gick till så att jag skrev ned alla nummer på tävlande på ett papper

Jag klippte sedan ut varje nummer för sig och la alla nummerlappar i en skål som Julia fick blunda och plocka upp en lapp ur som skulle bli det vinnande nummret
Nr 13 blev lappen som dök upp. En tjej som hette Sofia skulle ha vunnit men hon hade glömde att skriva in sin e-mailadress och bloggadress så därför lottade vi om.
VINNAREN BLEV NUMMER 22 LINDA

VINN EN PLATTÅNG!

Ni har chans att vinna Brauns värsting plattång med 5 justerbara värmelägen mellan 130 och 200 grader, och som har en har snabbuppvärmning på endast 35 sekunder. Braun ST730 har extra stor LCD-skärm och är värd 795kr och skickas gratis inom Sverige till vinnaren. Det enda du behöver göra är att:

1. Rösta på (mig) Alexander Berglund http://utmaning.hhs.se/rosta/alexander-berglund

2. Skriv en kommentar med det nummer din röst blev på min blogg så jag vet att du är med i tävlingen.

Såhär röstar du:
1: Klicka på länken http://utmaning.hhs.se/rosta/alexander-berglund
2: Under bilder på mig så klicka "Logga in med facebook för att rösta"
3: Då skriver du in dina inloggningsuppgifter
4: Verifiera din röst igen genom att klicka på "Rösta" knappen.
5: Skriv en kommentar om vilket nummer du fick på röstningen.
Tävlingen pågår fram till den 15:e februari.

Valentines day!


Best things in life are free

Vi hade en väldigt intressant diskussion som verkligen fick mig att tänka till. Vi pratade om vänskap, och vilka vänner som verkligen är vänner och vilka som bara är ytliga vänner. Tittar man till facebook så har man oändligt många vänner, många finns bara där och berör än inte så mycket. Förr umgicks jag i flera olika kompiskretsar men sedan en tid tillbaka har det blivit tydligare vilka som verkligen är mina riktiga kompisar och vilka som bara är roliga att hänga med ibland. Skellefteå är en relativt liten stad men med många fina människor men även en hel del personer som helt enkelt inte tillför något till mig personligen. När man är kompisar så vill man ju kunna ge och ta. Inte bara ta som vissa gör. Jag är inte nöjd med hur jag själv är i alla lägen men jag försöker ändå alltid ställa upp när en kompis behöver hjälp. Nu mitt i min åldersnoja som pågått i något år så märker jag att livet är för kort för att spendera det med fel sorts individer.
Nu skrapar jag på den känslasamma ytan känner jag. Men frågan jag ställer mig ibland är: Vad är en riktig vän?

Jag och Julle i Grekland :)

Skeå - Umeå

Ikväll är tanken att jag och min fina flickvän ska till Umeå för att hälsa på en vän. Ska bli väldigt skönt att komma bort och göra något annat. Vi har egentligen inget inplanerat så vi får ta det som det kommer helt enkelt. Även vädret är på topp, ska endast bli -2 grader imorgon så man har inte så mycket att klaga på.

Måste bowla snart igen, det gör man alldeles för sällan.

Happiness

Känner mig lycklig just nu, bryr mig inte att det är kallt ute och att man nästan aldrig ser solen. Det är helt enkelt bara en positiv vardag. Lycka för mig är att vakna upp frisk på morgonen och få spenderera tid med den jag vill och det jag vill göra. Mycket mer än så behöver jag inte just nu.
Vad är lycka för er?
http://utmaning.hhs.se/rosta/alexander-berglund

Weekend!


VINN EN PLATTÅNG

Glöm inte tävlingen, rösta på mig och var med och tävla om en plattång från braun. Länk till tävlingen HÄR.

1-2 blev 2-1

Matchen slutade 2-1 istället för 1-2 som jag gissade. Nära skjuter ingen hare som ordspråket lyder. Är det bara jag som tycker att dagarna & veckorna går snabbt? Nyss var det måndag och jag hade tusentals grejer att ta tag i, om två timmar är det fredag och jag har fortfarande tusentals grejer att ta tag i. Självklart är det lite kryddat men det är så det känns. Förra helgen var jag och shoppade litegran, det blev två par nya byxor typ chinos och en skjorta. Bilder kommer att komma va så säkra.
Bild från i sommras. Ibland kan det vara snyggt med en simpel vit t-shirt.
Länk för att rösta på mig så att jag tar mig in på handelshögskolan i sthlm: http://utmaning.hhs.se/rosta

Minus 25

Jag vaknar upp, ja, solen skiner igen och dags för mig att gitta från lägenheten.
Eller så inte.
Det är minus 25 grader ute och jag fryser som aldrig förr. Ikväll är det AIK-derby och både jag och Julia ska på matchen. Alltele har gett bort några hundra biljetter så det lär bli ganska mycket folk. Vad tror jag om matchen då? Det blir målsnålt och spelet kommer att vara väldigt tajt, gnaget kommer inte släppa till många målchanser för att sedan spela på kontring. Saik kommer att föra spelet men inte få in puckarna. Matchen slutar 1-2 och Kent Mcdonell avgör 10minuter in i 3e perioden.
Har jag rätt?

Bud Holloway skjuter en puck mot målvakten Viktor Fasth.
Game on :)

Summering

Idag känns det som att jag är med i baksmällan 2, huvudet är segt och jag har ännu sämre minne än vanligt. Om det är möjligt devillsäga. Vissa dagar känner man sig som en kung och vissa som en påse skräp, det är sällan man riktigt ligger därimellan. Ikväll tänkte jag på som en kung, det har jag bestämt. Update från igår så blev allting väldigt snabbt och hastigt. Han inte alls med det jag skulle men stormötet gick hyffsat. Nu har man lite att tänka på vill jag lova. Min dröm med företagandet är att få jobba internationellt med stora affärer och med stora företag, just nu känns det inte som en omöjlighet och jag ska aldrig låta drömmarna försvinna. Dom är väldigt viktiga. När jag liks pratar om drömmar så kan jag berätta att jag gjorde min drömresa i sommras. 7 veckors roadtrip i USA där jag hade sparat tillräckligt med pengar att jag nästan kunde köpa USA kändes det som. haha. Vi var 4 starka individer som alla bara ville göra roliga saker, och om vi hade roligt. Här kommer en snabb summering med bilder:
New York:Miami:Key West:Orlando:


Los Angeles:


San Francisco:Mitt på vägen:

Las Vegas:Lake Tahoe:
Vad är eran drömresa?


Länk för att rösta på mig så att jag tar mig in på handelshögskolan i sthlm: http://utmaning.hhs.se/rosta


RSS 2.0